Рурик Ганна Василівна | БІОГРАФІЯ У 1999 році закінчила Миколаївське професійно-технологічне училище №24, професія «Кондитер», рівень кваліфікації: IV розряд. У 2004 році закінчила Миколаївський торгово-економічний кооперативний технікум, спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація «Технік-технолог. У 2007 році – Міжрегіональна Академія управління персоналом, спеціальність «Менеджмент організації», кваліфікація спеціаліста «Менеджер харчових технологій». З вересня 2007 року по серпень 2018 року працювала в Миколаївському професійному промисловому ліцеї на посаді викладач професійно-теоретичної підготовки. З жовтня 2019 року працюю в Технолого-економічному коледжі Миколаївського національнгоу аграрного університету на посаді майстра виробничого навчання. З вересня 2020 року викладаю дисципліну «Охорона праці». |
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
2012 рік – Національна академія педагогічних наук України Університет менеджменту освіти, Інститут післядипломної освіти інженерно-педагогічних працівників;
2017 рік – Національна академія педагогічних наук України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти.
ДИСЦИПЛІНИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ
- «Технологія приготування їжі с основами товарознавства»;
- «Устаткування підприємств харчування»;
- «Організація виробництва та обслуговування»;
- «Охорона праці»
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА РОБОТА
Автор-укладач навчальних посібників з дисципліни «Устаткування підприємств харчування»:
- професія «Кухар», рівень кваліфікації: III-IV розряд (з наявністю свідоцтва про реєстрацію авторського права);
- професія «Кондитер», рівень кваліфікації: III-IV розряд;
Автор-укладач навчального посібника з дисципліни «Торгово-технологічне обладнання» професія «Бармен», рівень кваліфікації: IV розряд;
Автор-укладач навчального посібника з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанної справи» з професії «Готельно-ресторанна справа».