Рурик Ганна ВасилівнаБІОГРАФІЯ
У 1999 році закінчила Миколаївське професійно-технологічне училище №24, професія «Кондитер», рівень кваліфікації: IV розряд.
У 2004 році закінчила Миколаївський торгово-економічний кооперативний технікум, спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація «Технік-технолог.
У 2007 році – Міжрегіональна Академія управління персоналом, спеціальність «Менеджмент організації», кваліфікація спеціаліста «Менеджер харчових технологій».
З вересня 2007 року по серпень 2018 року працювала в Миколаївському професійному промисловому ліцеї на посаді викладач професійно-теоретичної підготовки.
З жовтня 2019 року працюю в Технолого-економічному коледжі Миколаївського національнгоу аграрного університету на посаді майстра виробничого навчання.
З вересня 2020 року викладаю дисципліну «Охорона праці».
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

2012 рік – Національна академія педагогічних наук України Університет менеджменту освіти, Інститут післядипломної освіти інженерно-педагогічних працівників;

2017 рік – Національна академія педагогічних наук України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти.

ДИСЦИПЛІНИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ

  • «Технологія приготування їжі с основами товарознавства»;
  • «Устаткування підприємств харчування»;
  • «Організація виробництва та обслуговування»;
  • «Охорона праці»

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА РОБОТА

Автор-укладач навчальних посібників з дисципліни «Устаткування підприємств харчування»:

  • професія «Кухар», рівень кваліфікації: III-IV розряд (з наявністю свідоцтва про реєстрацію авторського права);
  • професія «Кондитер», рівень кваліфікації: III-IV розряд;

Автор-укладач навчального посібника з дисципліни «Торгово-технологічне обладнання» професія «Бармен», рівень кваліфікації: IV розряд;

Автор-укладач навчального посібника з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанної справи» з професії «Готельно-ресторанна справа».

Сайт на WordPress, ужас. Перевести PHP строку в число.